Gratis verzending en retour*

WAAROM HAIRATIN?

UNIEKE FORMULE

Hairatin Fibers zijn 10x dunner dan andere merken, 20x meer magnetisch en passen perfect bij elk haar. Wij hebben geen traditionele old school vezels die uitsluitend uit keratine bestaan. Wij hebben een unieke formule en mengen keratine met katoen voor een 100% match van kleur en textuur.

STRALEND MOOI HAAR

Traditionele vezels zijn ondoorzichtig, dus u zult merken dat u kleuren mengt om de juiste kleurovereenkomst te krijgen. Onze vezels zijn doorschijnend, wat betekent dat ze net zo glanzen als haar.

DE BESTE KWALITEIT FIBERS

Andere vezels vallen meestal op de hoofdhuid en hechten slechts een klein beetje aan het haar. Omdat ze niet magnetisch genoeg zijn, hebben ze de neiging eruit te zien als een erg goedkope hoofdhuidbedekking. Aan de andere kant hechten Hairatin-haarvezels direct aan je eigen haarlokken en vallen ze NIET op de hoofdhuid.

Ammonia Free Hairatin

AMMONIAK VRIJ

In tegenstelling tot andere merken bevatten onze vezels GEEN ammoniak. Als u haar verliest, moet u uit de buurt blijven van ammoniak, aangezien dit de hoofdhuid uitdroogt en breuk kan bevorderen, wat tot extreme haaruitval kan leiden.

500% BETERE BINDING

De elektrostatische samenstelling van Hairatin bindt vezels 500% beter aan haarlokken dan welk ander merk dan ook. Onze haarvezels hebben een dipolaire lading – wat betekent dat het ene uiteinde van de vezel positief is en het andere negatief – waardoor ze sterk en stevig binden met je bestaande haar.

AANGERADEN DOOR