fbpx

DE HACK VOOR SLECHTE HAARDAGEN

De hack voor een slechte haardag

Ohh, slechte haar dagen. We hebben ze allemaal gehad. Wist je dat de gemiddelde Amerikaan ongeveer 96 dagen per jaar slecht haar heeft? Een opiniepeiling onder 2.000 Amerikanen heeft ontdekt dat de gemiddelde Amerikaan drie maanden per jaar bad hair days heeft. Nou, vriend, je hebt geluk want wij hebben de oplossing gevonden voor bad hair days. Eén die (bijna) al je haarproblemen zal oplossen. Blijf bij ons.

De gevolgen van een bad hair day

Het kan haar zijn dat uitvalt tijdens het wassen of borstelen. Of, algemeen haarverlies. Soms pluizig en vet of vettig haar.

Uit een opiniepeiling van OnePoll en Hairmax blijkt dat vier op vijf Amerikanen toegeven dat ze liever binnen blijven dan het huis te verlaten wanneer ze een bad hair day hebben. De helft van de deelnemers zegt wel eens van een afspraakje te zijn afgezegd omdat “ze hun haar niet goed konden doen zitten”. Ongeveer een derde heeft zich wel eens ziek gemeld vanwege een haarprobleem. En nog eens 43% heeft zelfs afgezegd bij een sollicitatiegesprek vanwege een slechte haardag. Jakkes!

Als haarproblemen je functioneren en je zelfvertrouwen verstoren, is het tijd om er iets aan te doen.

Hoe los je een bad hair day op?

Zoals veel deelnemers aan de enquête hebben gezegd, is dunner wordend of futloos uitziend haar “een duidelijk teken dat het een bad hair day wordt”.

“Goed uitziend haar is een belangrijke factor in het zelfvertrouwen van mensen. Het hebben van dunner wordend haar of haaruitval kan iemands zelfvertrouwen aanzienlijk verlagen”, zegt David Michaels, de oprichter van HairMax.

Dus, wat kunt u er vandaag aan doen? Pak uw haarproblemen aan bij de eerste tekenen van problemen. Hoewel dunner wordend haar vaak kan worden teruggedrongen met wetenschappelijk onderbouwde oplossingen om uw haar opnieuw te laten groeien, kunt u ook kiezen voor eenvoudige, niet-invasieve topische oplossingen zoals haarvezels.

Wanneer je haar er dun en futloos uitziet, of wanneer je kale plekken meer zichtbaar zijn dan op andere dagen, zijn haaropbouwvezels de manier om te gaan.

De hack: haarvezels

En hoe werkt deze hack voor bad hair days? Haarvezels zijn microdeeltjes van dezelfde natuurlijke keratine-eiwitten die in haar, nagels en huid voorkomen. Deze deeltjes lijken op je eigen haarschachten. En zo werkt het: ze zijn geladen met magnetisme waardoor ze zich onmiddellijk vasthechten aan de statische delen van menselijk haar. Waardoor je bestaande haar er 10 keer dikker en voller uitziet!

En zomaar, heb je weer een volle bos haar. Nu zie je er vlekkeloos en 20 jaar jonger uit, in minder dan 30 seconden. Over een zelfvertrouwen boost gesproken!

Andere minder effectieve maar nog steeds functionele manieren om een bad hair day te verdoezelen zijn:

1- Het dragen van een hoed of haaraccessoire

2- Het stylen met vlechten of knotten

3- Het gebruik van haarextensies of haarstukken

4- Droogshampoo gebruiken

5- Vermijden het te wassen

Bad hair day? Niemand heeft daar tijd voor!

Hoewel er geen ultieme remedie bestaat voor een bad hair day, kunnen we wel kiezen hoe we ermee omgaan. En in hoeverre we toestaan dat ze ons humeur en ons huidige moment verpesten. Soms slaap je er een nachtje over. Soms heb je de dag ervoor te veel product opgedaan. En soms, is het gewoon de manier waarop het koekje kruimelt.

Maar je kunt altijd het beste maken met wat je hebt! Dat wil zeggen, je bestaande haar er voller en dikker uit laten zien. Haarvezels hebben zo veel mensen geholpen om terug verliefd te worden op hun haar. Of, op zijn minst, het gevoel dat ze weer controle hebben over hun haar.

Haarvezels werken als een hack voor dagen met slecht haar.. Maar het is het zelfvertrouwen en de glimlach die je krijgt die werken als een hack om die dag te veranderen in je beste dag ooit.

Heb je ze al geprobeerd?